ihappy dagboken

ihappy dagboken är en förenklad dagbok som hjälper dig i din vardag. Finns bland annat på Adlibris och Bokus.

ISBN: 9789179692117

Så här står det på baksidan:

Du som läser detta på internet och funderar på att köpa boken, eller håller den i handen, läs detta:

Jag tror på mig själv. Jag tror på min potential och min egen kapacitet. Nalle, som har skrivit denna boken, tror på mig fast han aldrig har träffat mig!

Oavsett om jag väljer att använda den här boken eller inte så lovar jag mig själv att jag ska utvecklas, nå mina mål och drömmar och göra allt jag kan för att bli den bästa versionen av mig själv. Varje dag! Världen behöver mig och det just jag kan bidra med! Jag är en viktig del och ingen annan kan göra det jag gör eller vara som mig. Jag är unik!

Bra! Tack för att du tog dig tid att läsa det! Den här boken kanske kan hjälpa dig, men den passar så klart inne alla! Det viktiga är att du hittar din väg och gör saker på ditt sätt så att det passar dig i ditt liv där du är just nu!

Här får du nyttja kraften i att föra tacksamhetsdagbok, identifiera dina viktigaste prioriteringar för dagen, reflektera över vad som har varit bra och mindre bra med dagen, hur du ska hantera det som varit mindre bra, hålla koll på om du har följt de vanor (habit tracking) som du bestämt dig för att följa. Varje vecka är en ny vecka och just den här boken kan följa dig i drygt ett halvår.

Låter det som något för dig? Tveka inte att söka upp boken och beställa. Överst finns länkar till bland annat Adlibris och Bokus, nedan kan du beställa direkt från förlaget.