Om ihappy

Den här webbplatsen utvecklas successivt genom att lägga till nya saker, verktyg och tankar, allt efter som jag själv utvecklas och lär mig. Jag hoppas du vill följa mig på min livsresa och jag hoppas kunna inspirera dig under din livsresa!

ihappy.se är en gratis online livscoach, till för alla. Det betyder att allt material är i generella termer kan passa just dig bättre eller sämre. Min förhoppning är så klart att just du ska hitta något användbart här, men om du inte gör det, kan jag tyvärr inte erbjuda någon återbetalning, eftersom det här är en gratis webbplats att använda. Jag kan endast erbjuda dig två val:

  1. Vänd dig om och gå i frid, internet är en plats med massor av olika saker, och jag är helt säker på att du hittar något som passar dig någon annanstans. Jag önskar dig all lycka i din jakt på ny kunskap och på din livsresa!
  2. Använd de uppgifter du hittar under kontaktsidan för att skicka några rader till mig. Kanske kan jag ta upp något som passar just dig?

En sak som jag vill poängtera; om du är i behov av medicin eller professionell hjälp ska du inte se informationen som på den här sidan som ersättning för det. Möjligen ett komplement.

Till andra livscoacher: vi gör det här tillsammans, så vi får hjälpas åt att vara en positiv kraft i världen! Tack för din insats i detta viktiga arbete! Hittar du något användbart här på sidan, skicka mig gärna ett meddelande med hjälp av uppgifterna på kontaktsidan, jag blir alltid glad av att höra dina tankar och vad som har hjälpt dig i din coachning.

Sist, men inte minst, jag själv. Jag heter Nalle, och jag har skapat den här sidan på egen hand, som ett sätt för mig att nå ut till fler människor än jag har möjlighet att träffa. Jag tycker livet är vackert och härligt, även om det stundtals kan vara tufft. Men jag vill tro att det alltid finns en väg framåt. I alla situationer. Att det alltid finns ett litet steg att ta mot något som blir bättre. Å då snackar jag inte materiella saker eller att tävla med någon annan, nej, jag tänker på att bli den bästa versionen av dig själv. Att göra ditt bästa i varje given situation.

Lycka till på ditt livs fortsatta resa!

Allt gott,

Nalle

^..^

Ps. ihappy eller Nalle Windahl finns inte på några sociala media. Men självklart får du dela innehållet via ditt konto om du så önskar!